september 10, 2014

THE BODY SHOP - MANGO BODY SCRUBJa, het wordt officieel kouder, met een bijhorende krokodillen-huid. Scrubben maar! Vandaag review ik The Body Shop Mango Scrub, die ik van een vriendinnetje voor mijn verjaardag heb gekregen.
The Body Shop zegt dat deze scrub bedoeld is voor een zeer droge huid. Als ik ergens droge huid heb is het op mijn benen, dus ik zal deze scrub alleen daar gebruiken. Het is een scrub op oliebasis; sowieso leuk voor mijn droge beentjes, al heb ik wel wat bang voor een erg vette huid.


Het eerste wat me in de douche opvalt: DE GEUR! Vaak komt de geur van zulke producten niet overeen met de geur naar waar ze zouden moeten ruiken, maar deze scrub ruikt echt naar mango. Als ik later in de dag aan mijn been ruik (nee, geen gemakkelijke positie), ruik ik nog steeds de mango. Ik vind het leuk dat de geur wat blijft hangen, maar toch subtiel genoeg is zodat je deze wel kan combineren met je parfum.De scrub is grof genoeg om mijn benen goed de scrubben, maar geen pijn te doen. Wel lossen de scrubdeeltjes (zout en suiker) redelijk snel op tijdens het scrubben, door het contact met water. Dit is niet echt een probleem, alleen is de scrub minder zuinig omdat ik steeds wat product moet bijnemen.Na het douchen voelen mijn benen redelijk olie-achtig aan; als ik over mijn benen wrijf voel ik deze echt wel zitten. Oei! Wonder boven wonder trekt de olie nog redelijk snel in, en voelen mijn benen de rest van de dag zacht en gehydrateerd aan! De droge-benen-claim is dus terecht; de scrub laat een verzorgend laagje achter, dat toch goed intrekt. Toch zou ik niet meteen met zelfbruiner in de weer gaan om vlekken te voorkomen.

Ik vind dit een erg fijne scrub, met een heerlijke geur! In de pot zit 300 ml, daar kom je wel even mee toe. Omdat ik deze scrub gekregen heb weet ik niet de exacte prijs, maar normaal gezien kosten de scrubs van The Body Shop rond de €15. Dit is veel geld, maar vaak zijn er echter acties waar je de producten met een flinke korting kan aanschaffen, en oud-collecties (ik heb nog 2 aardbei bodybutters in mijn kast staan) erg goedkoop de deur uitgaan. De volgende keer dat ik in The Body Shop ben update ik de prijs!

Volg me op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen!

20 opmerkingen:

 1. Klinkt erg lekker! Ik had eens de citroen scrub, maar die vond ik helemaal niks. Die was te olie achtig en moest ik oppassen dat ik niet op mijn bek zou gaan in de douche xD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook niet de bedoeling! Met deze ben ik nog niet gevallen haha :D

   Verwijderen
 2. Ik ben gek op de scrubs van TBS! Ze werken zo goed! Fijne review. Z

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Scrubs van de TBS vind ik zo fijn! Deze lijkt me ook erg lekker. Leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur is echt om op te eten! Dankjewel Lotte!

   Verwijderen
 4. wauw lijkt mij een fijne scrub zeg liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me echt een fijne scrub, heel fijn dat hij een verzorgend laagje achter laat. Dat kunnen mijn benen ook wel gebruiken!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er zeker gebruik van kunnen maken als het volop winter is!

   Verwijderen
 6. Hmmm, lijkt mij echt een super fijne scrub! De geur lijkt mij al helemaal heerlijk! Als mijn huidige scrubs op zijn ga ik ook snel eens eentje van TBS aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat je eerst je andere scrubs opmaakt, ik heb vaak die discipline niet met het gevolg dat heel mijn badkamer volstaat haha!

   Verwijderen
 7. Ziet er erg lekker uit! Ik moet ook maar eens deze scrub proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die scrub ziet er heel fijn uit! Ik heb zelf de Shea scrub van TBS en die bevalt mij ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen