september 17, 2014

SLEEK - PIXIE PINK BLUSHIk ben gek op blush. Vaak ben ik net iets gek op blush, en ga ik helemaal crazy. Vandaag vertel ik iets meer over de Pixie Pink blush van Sleek.
Laat ons beginnen met de verpakking. Deze is erg stevig, en ik durf deze blush dan ook zonder stress in mijn tas te gooien. De verpakking is mat zwart met in glanzende letters 'Sleek' op gedrukt. Door de matte finish zie je snel vieze foundation vingers op de verpakking, maar het meeste gaat er wel makkelijk af. Sorry voor de ietwat 'vuile' onderstaande foto's; ik heb deze blush echt al overal mee naartoe gesleurd.
De blush heeft een koele, roze kleur, die ik erg flatterend vind. Ik vind hem mooi staan op mijn lichte huid, maar hij heeft meer dan genoeg pigmentatie om ook een donkerdere huid van een kleurtje te voorzien. De blush is volledig mat, wat ik best wel ok vind aangezien ik meestal ook nog eens een halve kilo highlighter aanbreng.De blush bendt mooi in de huid en blijft de hele dag goed zitten. Je kan hem heel subtiel aanbrengen, al heb ik het graag wat heftiger. Dit soort kleurtjes vind ik heel mooi staan met een berry of rode lippenstift.


Ik vind dit een hele fijne blush die ik met plezier draag! Ik kocht deze bij www.misslipgloss.nl voor €5.95.

Als je dit artikel leuk vond, kan je me volgen op Bloglovin' om steeds op de hoogte te zijn van de laatste artikelen!

22 opmerkingen:

 1. Wat een gave felle kleur! Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt een hele mooie blush. Maar Sleek is dan ook fantastisch <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad nog niet vaak teleurgesteld geweest door Sleek!

   Verwijderen
 3. Mooi kleurtje! Staat je heel erg mooi deze kleur. Hij lijkt super fel, maar op je gezicht valt dat "gelukkig" wel mee. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De felheid valt inderdaad nog goed mee!

   Verwijderen
 4. Die blush ziet er erg mooi uit! Hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik had deze blush bijna gekocht vorige maand toen ik het nieuwe w7 palette kocht.. Niet gedaan en nu wil ik 'm toch wel..
  Staat je echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik ben er inderdaad heel tevreden mee! Ik heb zelf nog steeds niets van w7 gekocht; daar moet ik eens verandering in brengen!

   Verwijderen
 6. Wauw hele mooie kleur! Je hebt trouwens ook echt hele mooie ogen, just saying x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooi meisje ben jij zeg! Wat een prachtige foto!

  BeantwoordenVerwijderen