september 24, 2014

RIMMEL - LASTING FINISH KATE MOSS LIPSTICK 01Lipstick! Vandaag vertel ik over één van mijn - spoiler alert - favoriete rode lipsticks, de Rimmel Lasting Finish Kate Moss in kleur 01, wat de signature kleur van Kate Moss zou zijn. En als het goed genoeg is voor Kate, dan ook voor mij, toch?
De verpakking voelt stevig aan; deze durf ik met een gerust hart in mijn tas te gooien! Ik vind de rode 'handtekening' van Kate een leuk detail, top!

Ik vind de kleur qua ondertoon vrij neutraal, maar als ik dan toch zou moeten kiezen vind ik hem toch eerder aan de koelere kant. En hoe ik de kleur voor de rest zou omschrijven? Rood. Een super intense, rijke kleur rood. Rood zoals rood hoort te zijn.
De pigmentatie is top, en de lipstick glijdt over de lippen zonder enige moeite. Hij blijft ook zeker een uur of 4-5 op zijn plaats zitten en vervaagt op een mooie, niet-vlekkerige manier; ik haat het als ik plots in de spiegel kijk en ik een halve freak show ben. Op onderstaande foto is het licht niet optimaal, maar is de kleur en het effect van de lipstick goed te zien.


De laatste keren dat ik deze lipstick droeg heb ik echt heel kritisch op alle aspecten van de lipstick gelet, maar ik kan echt niets slechts bedenken. Meer nog, ik denk zelfs dat dit mijn meest gedragen lipstick uit mijn hele collectie is, en dat wil al wel iets zeggen. Je kan deze lipstick kopen voor €9.99 bij Kruidvat. Ik vind hem meer dan geweldig!

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

18 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een onwijs mooie, intense rode kleur. Staat je super classy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooow wat staat dit je fantastisch! Echt prachtig, de knalrode kleur staat supergoed bij je blauwe ogen! Je lijkt wel een filmster

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een prachtige lipstick! Die moet ik hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs mooie kleur! Hij staat ook heel goed bij je blauwe ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook dit is weer een gave kleur, staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen