september 02, 2014

REAL TECHNIQUES - BLUSH BRUSHEr zijn sommige kwasten in je routine die je zou kunnen vervangen door je vingers, maar een goede blush kwast is volgens mij onmisbaar (met een uitzondering op het aanbrengen van crème blushes, die breng ik juist wel graag aan met mijn vingers).Vandaag vertel ik iets meer over de Blush Brush van Real Techniques. Deze is ontworpen door Samantha en Nicola Chapman, die we natuurlijk allemaal kennen van pixiwoo. De kwasten zijn cruelty free, wat ik toch wel een  belangrijk aandachtspunt vind.In eerste instantie was ik aangetrokken door de vorm van de kwast; in vergelijking met mijn andere blush kwasten is hij immens! Ik ben dan ook van mening dat de vorm van de kwast echt wel een meerwaarde heeft. Ik gebruik het puntje van de kwast om in eerste instantie de blush op mijn jukbeenderen aan te brengen. Door daarna iets meer druk uit te oefenen of de kwast schuin te houden, vergroot het oppervlak van de kwast op je gezicht en kan je de blush mooi blenden. Ik vind dan ook dat deze kwast op een mooie subtiele manier blush kan aanbrengen, en als je het graag wat heftiger hebt (yes, please!), kan je de blush mooi opbouwen. Ook is de kwast superzacht, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is.Ik kocht deze kwast voor €9.00 bij www.iherb.com, en voor deze prijs vind ik deze kwast echt geweldig. Van al mijn blush kwasten (niet dat ik er 1000 heb, maar toch), is dit toch echt mijn favoriet!

10 opmerkingen:

 1. Ziet er erg goed uit! ik kan wel een nieuwe blush brush gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik dat je deze fijn zal vinden, alleen jammer dat je hem niet zo in de winkel kan kopen!

   Verwijderen
 2. Deze kwast staat op mijn verlanglijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou graag eens een set proberen, tot nu toe kocht ik alleen individuele kwasten!

   Verwijderen
 3. Deze kwast lijkt me ook erg fijn! Mijn kwast heeft het bijna begeven haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had mijn vorige favoriete blush brush kwijtgespeeld!

   Verwijderen
 4. Ik wil deze kwasten echt super graag eens proberen :) ben echt benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er meerdere van Real Techniques en ik vind ze eigenlijk allemaal fijn!

   Verwijderen
 5. Ik zoek nog een andere, misschien wordt het deze wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor zijn prijs is hij kwalitatief erg goed!

   Verwijderen