september 05, 2014

GLAM UP YOUR HAIR

Ik ben niet de beste als het aankomt op accesoires. Hoewel ik weet dat deze vaak je outfit 'af' maken, koop ik niet vaak accesoires en blijven ze dan ook nog eens netjes in mijn juwelenbakje liggen. Maar ik denk dat ik eindelijk iets gevonden heb dat een oplossing voor mijn accesoire-struggle zou kunnen bieden.

Ik noem ze haarjuwelen; een haarbandje dat op zich een juweel is. Ik vind het effortlessly-chic staan; Je gooit het in no-time in je haar en ziet er plots veel glamoureuzer uit.

Je kan deze bandjes natuurlijk dragen met zowel los als opgestoken haar. Op de onderstaande foto's draag ik mijn haar vast, maar los vind ik het eigenlijk even leuk. Je kan ze ook op z'n 20's dragen - op je voorhoofd- maar dat was toch niet echt mijn beste look.

In bijna alle accesoirewinkels vind je nu zulke haarbandjes terug, en ik laat je er 2 zien.

Bloemenband, Claire's voor €8.50
Soms kunnen bloemetjes wat kinderlijk staan, maar bij deze haarband vind ik dat best meevallen. De bloemetjes voelen heel stevig aan, en na een lange dag voel ik de haarband dan ook wel een beetje zitten op mijn hoofd. Ik vind de kleine 'diamantjes' een mooi accent, en niet overdreven (ok, ik geef toe, er zijn héél veel diamantjes nodig zodat ik het too much zou vinden).

Steentjesband , Veritas voor €7.95
Dit is mijn favoriet van de 2; allemaal steentjes op een zilveren bandje. Ik vind deze zo mooi! Hij zit ook iets comfortabeler dan de eerste haarband, omdat de steentjes hier aangebracht zijn op een stukje stof.Ik ben echt helemaal enthousiast over deze haarbanden! Let er wel op dat je ze zeker even aanpast in de winkel; de ene zit wat losser/strakker dan de andere. Ik vind het ook een eerlijke prijs; voor een mooi paar oorbellen (New Look heeft er mooie!) betaal je ook ongeveer €8.

Als je deze post leuk vond kan je me altijd volgen op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen!

12 opmerkingen: