september 08, 2014

ESSENCE - LIQUID INK MATTE EYELINERIk denk dat ik iedere dag wel eyeliner draag. Ik vind het mooi staan, het accentueert iedere oogkleur/vorm en je hebt voor de rest niet veel meer nodig. Vandaag vertel ik over de Essence Liquid Ink Matte Eyeliner, en hoe deze mij is bevallen.

De verpakking ziet er alvast stevig uit, en ik vind de paarse letters op de zwarte huls mooi staan. Als je de dop van de huls draait, vind je het borsteltje. Dit is redelijk lang en bestaat uit allemaal kleine haartjes. Het valt op dat deze mooi geplaatst zijn, ik had eerst zelfs niet door dat de applicator uit aparte haartjes bestond!


De kleur is intens zwart, en je kan er zowel dunne als wat dikkere lijntjes mee trekken. En zoals de naam al verklapt, droogt hij mooi mat op. Ik vind dit erg mooi, vooral als je een look met alleen eyeliner draagt, vind ik dit classy staan.Maar nu komt het: ik suck in liquid liner. Ik vind het echt verschrikkelijk. Het resultaat is meestal wel ok, maar het duurt naar mijn mening allemaal net iets te lang. Ik moet ook een aantal keer over het lijntje heengaan om het strak en netjes te krijgen, met het gevolg dat er zich meerdere laagjes eyeliner langs mijn wimperrand bevinden. De eerste keer dat ik deze eyeliner droeg, voelde ik hem dan ook echt zitten, een raar gevoel! Als je een redelijk dun lijntje wil en er geen 100 keer overheen moet gaan heb je dit probleem niet, maar ik jammer genoeg dus wel.

De eyeliner blijft goed zitten, en 's avonds krijg je hem met een remover met olie in (die gebruik ik altijd voor waterproof mascara en eyeliner) er ook weer makkelijk af.


Op de onderstaande draag ik deze eyeliner met een beetje blush en een nude lipstick. Ik draag dit soort looks heel graag, snel en toch verzorgd!
Dit is een prima eyeliner, en mijn issues ermee hebben er dan ook puur mee te maken dat ik een kluns ben in liquid eyeliner. Ik zal nooit snappen waarom Essence hun gelliner uit hun assortiment hebben gehaald. Je zou bijna verwachten dat er achteraf gezien een supergiftig product in zat, want ik heb er nooit één negatieve review over gelezen.

Ik kocht deze eyeliner voor €2.89 bij Kruidvat.

Volg me op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen!

20 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! En vooral jouw look is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelfs deze goede eyeliner blijft bij mij niet zitten. Enige die blijft is de catrice versie (waterproof), maar is dan weer 's avonds moeilijk om af te doen. Echt moeilijk... :(

  Ps. ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is erg vervelend, ik hoop dat je de perfecte eyeliner snel tegenkomt!

   Verwijderen
 3. Heel erg mooi en je wing is perfect. Kan je daar eens een how to van maken misschien? Het lukt mij namelijk nog steeds niet :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel! Ik ben er zelf vaak nog een kluns in, maar dat wil ik zeker wel doen!

   Verwijderen
 4. Ik vind het ook apart dat ze de geliger eruit hebben gehaald, blijkbaar werd hij niet goed verkocht. Gelukkig heb ik hem nog op voorraad. Ookal merk ik ook dat ik wel liever naar een vloeibare eyeliner grijp

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het pas te laat door dat hij weg was! Voor mij is het nog wat wennen!

   Verwijderen
 5. Wat kan jij een mooie line zetten zeg! Ik draag bijna nooit vloeibare liner, bij mij staat een kohl liner beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die haartjes zijn inderdaad súper nauwsluitend. Fijn! Het resultaat mag er in ieder geval wezen. Inderdaad wel erg jammer van de gelliner...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben juist heel erg fan van liquid liners. Die van Essence vind ik altijd fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vroeger gebruikte ik veel vaker liquid liners, ik moet er terug wat inkomen!

   Verwijderen
 8. Great review doll! This eyeliner looks awesome!

  XOXO!

  BeantwoordenVerwijderen