september 11, 2014

ELF - SINGLE EYESHADOW PEBBLE
Ik ben gek op natuurlijke tinten die je op je hele ooglid kan dragen, als een one-shadow look. Sneller kan bijna niet. Ik vertel vandaag iets meer over de ELF Single Eyeshadow in Pebble.
Het oogschaduw doosje is verpakt in een kartonnetje, ik vind het er netjes uitzien! Het oogschaduw doosje zelf open je met een kliksysteem, waar ik nog geen problemen mee heb gehad. Het is een klein doosje, wat ik zelf fijn vind (ik vind het wat plaatsverspilling als een single oogschaduw in een massieve verpakking zit). Vanbinnen zit een klein spiegeltje, dat fijn is voor als je echt niets anders bij de hand hebt.
De kleur kan ik het beste omschrijven als een taupe-bruine-achtige, koele tint met een glansje in (in het doosje lijkt hij wat warmer dan in werkelijkheid). Ook zit er een hintje paars in. Ik vind zulke kleuren geweldig om snel op je oog te gooien, eyeliner erover en klaar! De oogschaduw is niet poederig en de pigmentatie is goed, alleen had hij wat beter mogen blenden.Je kan deze oogschaduw met eender welke look dragen, omdat de kleur zo naturel is. Wat ik wel merkte, is dat deze oogschaduw uitgeblend een wat warmere toon heeft. Zo lijkt het toch alsof je meerdere oogschaduw kleuren op hebt.

Het is geen super unieke kleur of formule, maar ik vind dit al bij al een fijne oogschaduw, die makkelijk in gebruik is. Je kan deze oogschaduw kopen op eyeslipsface.be voor €4.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

19 opmerkingen:

 1. Love elf products!!

  http://fashionwalkinbrussels.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie oogschaduw, staat je erg goed! En ook nog eens een fijn prijsje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, ik vind de glitters erin erg mooi! Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik houdt ook wel van een glansje!

   Verwijderen
 4. Mooie oogschaduw! Vind het een erg leuke kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die oogschaduw ziet er heel fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een prima everyday kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook voor de crease uit te blenden vind ik hem erg leuk!

   Verwijderen
 7. Dat ziet er echt heel goed uit! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doe ik ook vaak, één tint over mijn ooglid en de arcadeboog in! Wat een mooie tint, inderdaad ideaal voor dit soort looks. Zelf vind ik taupe/paars achtige tinten zoals Chanel Fauve & MAC Satin Taupe ook erg mooi ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een heel mooi kleurtje! Past goed bij je oog kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen