september 14, 2014

ELF - LIPSTICK SOCIABLE


Ok, ik geef het toe. Ik heb een serieus probleem met lipsticks. Vooral met cheap lipsticks, hoe meer hoe beter, amiright? Vandaag vertel ik iets meer over de ELF lipstick in Sociable.
De verpakking is ok, zeker als je met de prijs van het product rekening houdt. Wel draait de lipstick niet zo makkelijk uit als hij zou moeten, hij wringt een beetje tegen. Toen ik hem wilde swatchen brak de lipstick af, nee! Hij lag niet in de warmte of ik heb hem niet met geweld behandeld, dus dit beschouw ik wel als een nadeel; je kan de lipstick nog overbrengen in een bakje, maar dat is nu niet echt de bedoeling.
Leuk om te weten, ELF test niet op dieren!

De lipstick brengt makkelijk aan en de pigmentatie is echt top. De lipstick is niet extreem long lasting, maar er is geen belachelijke 'blijft 3 dagen perfect zitten' claim, dus een paar uurtjes is dan meer dan genoeg voor mij. Hij brengt ook mooi egaal aan, ook niet onbelangrijk.
Wat een mooie felle kleur, hij knalt van je gezicht af. BAM! Het is een fuchsia kleur met blauwe ondertoon, ik vind dit een geweldige tint. De lipstick heeft een gezonde glans, en ook een zilver glittertje dat je in de swatch goed kan zien. De glitter zie je niet echt op je lippen. In het begin.

Als de lipstick begint de vervagen (hij is redelijk romig, dus na het eten is de kleur al wat vervaagd), blijft er minder kleur over, maar bakken glitters. Toen ik 12 was vond ik dat echt the bomb, 10 jaar later jammer genoeg niet.


Ik vind de kleur echt super, maar de glitters die na een tijdje tevoorschijn komen zijn voor mij echt wel een dealbreaker. Dit probleem zou je kunnen oplossen door de lipstick sneller opnieuw aan te brengen, al vind ik dat zelf wat te veel gedoe.

Je kan deze lipstick kopen bij eyeslipsface.be voor €1. Voor deze prijs vind ik dit een erg goede lipstick, alleen volgende keer liever zonder glitters.

Volg me op Bloglovin' om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe artikelen!

26 opmerkingen:

 1. Wat een knal kleur! Lisa en ik hebben de donkere variant ontvangen van Elf, die is ook super mooi.
  Goed review, leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de glitters, de kleur is wel echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige knalkleur, erg mooi! Wel heel jammer vand e glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Saskia, anders had de kleur perfect geweest!

   Verwijderen
 4. Heel mooi knalkleurtje, maar jammer dat de glitters na een tijdje te overheersend zijn!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, al draag ik hem al bij al nog wel graag!

   Verwijderen
 5. Wow wat een knalkleur! Jammer dat ik niet meer lipsticks heb besteld haha, hoewel ik ook niet zo van glitter houd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot nu toe ben ik een fan van al mijn andere ELF lipsticks!

   Verwijderen
 6. Jeetje wat een mooie kleur en dat voor die prijs...wauw! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de glitters :( Ik heb nog nooit een lippenstift van ELF gehad, en ik denk maar goed ook! Anders zou ik omkomen in de ELF producten omdat ze zoooo goedkoop zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha die kans bestaat! Diegene die ik heb zijn allemaal erg goed gepigmenteerd en romig!

   Verwijderen
 8. Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een prachtige intense kleur. Staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Svenja! Ik ben gek op zulke kleurtjes!

   Verwijderen
 9. Wow wat een felle kleur! Je kan 'm goed hebben, staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mij staat zo'n fel kleurtje niet, maar bij jou staat het erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, al is het ook maar sinds kort dat ik ze begin te dragen!

   Verwijderen