september 07, 2014

ELF - BRIGHTENING EYE COLOR DAY 2 NIGHT


Een mens kan geen oogschaduw genoeg hebben, juist? En tijdens mijn zoektocht naar hét perfecte palette probeerde ik het Day 2 Night palette van ELF.
De verpakking van het palette ziet er wat cheap uit, maar het palette kost dan ook bijna niets. Dan heb ik liever dat het geld in de kwaliteit zit dan in de verpakking. Wat wel leuk is, is dat er onder de sponsapplicator (die ik direct heb weggegooid; iedere keer als ik het doosje wilde toedoen zat deze in de weg, grrr) een spiegeltje zit. Niet de spiegel van je leven, maar in noodgevallen wel te gebruiken (ik kan er net mijn hele oog in zien).
Alle kleuren in dit palette zijn shimmery. Vaak heb ik hier een probleem mee (vooral in grotere en duurdere palettes), maar er is genoeg verschil tussen de 4 kleuren om een duidelijk contrast te creeëren op je ogen.

De pigmentatie is geweldig, hier kan ik echt niets op aanmerken. Je hebt een champagne-achtige highlighter (met een heel mooie glans), een brons tint, een bordeaux tint en een donkergroene kleur.


Je kan met deze oogschaduws een vrij intense ooglook maken. Op de onderstaande foto bracht ik de bronskleurige tint op mijn bewegend ooglid aan, en de groene kleur in mijn crease en buitenste ooghoek. Dit blendde ik dan uit met de donkerrode kleur, en ik werkte af met de highlighter aan te brengen op mijn wenkbrauwbod en binnenste ooghoek en een beetje zwarte oogschaduw langs de wimperrand. Ik had het op voorhand niet echt verwacht, maar wat passen de kleuren goed bij elkaar!


De oogschaduws brengen makkelijk aan, blenden goed, en er is weinig of geen fall out (de fall out in mijn binnenste ooghoek is mijn eigen dikke schuld; ik was echt helemaal wild aan het gaan toen ik me opmaakte). Dit is echt een geweldig palette!

Ik kocht dit palette bij www.iherb.com voor $1.99, maar je kan hem ook op de website van Eyes Lips Face kopen, namelijk www.eyeslipsface.com.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

14 opmerkingen:

 1. Wauw, ziet er goed uit zeg. Mooie look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je look is erg mooi, ziet er ook echt uit als en handig palette om mee te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Het is inderdaad een klein palette, past in iedere tas!

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige look, en wat een mooie ogen heb je! Liefsss, Laura - www.lulufashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat mooi! Prachtige kleurtjes en een hele mooie look heb je ermee gemaakt!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Ik heb laatst besteld bij ELF, leuke webshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is al een tijdje geleden dat ik via hun webshop besteld heb; ga ik nog eens doen!

   Verwijderen