september 09, 2014

BADASS BANDANAIn mijn tienerjaren was ik helemaal weg van de pin-up stijl (inclusief fifties jurkes en dito haarstijlen), en toen ik de bandana van een vriendin indeed, kwamen al mijn jeugdherinneringen terug!
IK BEN VERSLAAFD! Ik vind het zo leuk!
  • Het is een supersnelle haarstijl; bandana in en klaar! BAM!
  • Vet haar? Niemand die het ooit zal weten! BAM!
  • Al je haar is uit je gezicht, wat sowieso handig is op school of op je werk
  • Je brengt een leuk kleuraccent aan in je outfit; bandana's zijn er in alle kleuren van de regenboog!
  • Je bent plots 30x cooler. Own it.
Ik kocht deze bandana in een tweedehandswinkel in Brussel (Episode in Rue De La Violette 28) voor €2, waar ze letterlijk een bak vol bandana's hadden staan. Je kan de uiteindes ofwel instoppen langs de zijkanten, of ze gewoon los laten; ik denk dat ik de tweede optie het leukste vind.Soms ben ik een beetje terughoudend met wat 'opvallendere' accessoires of outfits (ik heb al een jaar een panter-peplum rok in mijn kast, nog NOOIT aangehad), maar ik zou graag dit patroon doorbreken. Iedereen zou zich zelfverzekerd genoeg moeten voelen om gewoon te kunnen dragen wat hij/zij zelf wil, en voor mij is deze bandana een eerste stap in de goede richting. Dus op mijn eerste schooldag (true story: ik heb nog 2 weken vakantie) draag ik dit jaar mijn bandana.

En nog een pluspunt! Wij zitten nu volop in de verbouwingen van ons huis, waar bandana's alles toch wel een tikje cooler maken (al helpt mijn sexy outfit daar ook wel bij).
Dus als ik binnenkort rechte muren heb (hopelijk?), heeft mijn bandana daar sowieso iets mee te maken.

Volg me op Bloglovin' om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen!

14 opmerkingen: