september 22, 2014

BACK TO SCHOOL - WAT MET BLOGGEN?


Het begon allemaal op school.

"Cheyenne, als je dit jaar geen herexamens hebt, moet je echt een blog starten."

(Ok, ik geef toe, ik heb echt wel té veel make-up om er niet over te schrijven). Ik had zelf niet echt gedacht dat ik geen herexamens zou hebben, dus ik stemde zonder al te veel nadenken gretig in.
En toen had ik geen herexamens, voor het eerste in 3 jaar studeren. En ik startte een blog. De laatste maand ben ik beginnen bloggen, en ik vind het eerlijk gezegd nog leuker dan gedacht. Maar ook al heb ik de vakantie van mijn leven achter de rug, vandaag (binnen een paar uurtjes) spring ik op mijn trein naar Brussel, en begint het 'normale' leven terug.

De laatste week heb ik weinig en onregelmatig geblogd, en ik heb nagedacht hoe het nu verder moet met bloggen in combinatie met mijn studies. Ik maak lange dagen in Brussel, kom terug naar Antwerpen, begin als een gestoorde zot te koken, eten en afwassen, en met de resterende tijd douche ik me, doe ik wat huishoudelijke zaken en kijk een serie of dergelijke. Met dit schema is het jammer genoeg niet haalbaar om iedere dag te bloggen.

Ik heb dus nagedacht over een haalbaar 'blogschema', en voor mij komt dit neer op 2 artikelen per week. Dit is niet veel, maar ik plaats liever een artikel extra als ik wat meer tijd heb, in plaats van een artikel minder. Ook ga ik proberen op voorhand te werken voor tijdens de examen perioden.

Vanaf nu kan je dus iedere woensdagavond en zondagavond een artikel verwachten. Als ik een extra artikel plaats, zal het op vrijdagavond zijn.

Ik ben ook benieuwd naar jullie ideeën voor deze blog. Zijn jullie ook geïnteresseerd in meer persoonlijke artikelen, zoals school-updates en dergelijke? Of outfit-posts? Laat zeker je mening weten!

16 opmerkingen:

 1. Aaaaah kan mij goed voorstellen dat het lastig is om studie en blog te combineren. Zelf vind ik het soms ook behoorlijk pittig. Fijn dat we in ieder geval 2 x in de week van je artikelen kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind persoonlijke artikelen heel erg leuk om te lezen. En super dat je wel twee dagen per week blijft bloggen, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Saskia! Goed om te weten, hier ga ik zeker verder over nadenken!

   Verwijderen
 3. Begrijpbaar hoor dat je minder gaat bloggen, school gaat voor. Zelf vind ik 2 artikelen per week helemaal niet weinig hoor :)
  Mijn voorkeur gaat altijd uit naar persoonlijke posts, food of leuke tags :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bloggen is leuk, maar het moet je niet belemmeren in je schoolwerk! Personal stuff is amazing om te lezen, omdat je hierdoor de blogger echt leert kennen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga dit zeker in de komende posts verwerken, dankjewel!

   Verwijderen
 5. Kan het me goed voor stellen, met zo'n druk schema!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De eerste weken gaat het normaal gezien wel meevallen, ik ga proberen goed vooruit te schrijven, die tip heb ik al van veel bloggers gehoord!

   Verwijderen
 6. School gaat voor, goed dat je voor jezelf een haalbaar schema hebt ingesteld. Succes en komt vast wel goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er zo af en toe ook best lastig mee, maar ik probeer elke dag een artikel te posten. Niet altijd haalbaar, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me voorstellen, knap dat je het toch rond krijgt!

   Verwijderen
 8. Ik vind de combinatie school-blog ook niet zo gemakkelijk. Ik zit nu in mijn masterjaar en ze overladen ons nu al met taken, deadlines, ... Ik snap dus heel goed dat jij kiest voor twee à drie vaste blogdagen. Wat studeer je eigenlijk :D?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu al, dat is wel snel! Ik zit momenteel in mijn 3e bachelor burgerlijk ingenieur, nog een paar jaartjes tanden bijten!

   Verwijderen