augustus 19, 2014

YES TO CUCUMBERS HYPOALLERGENIC FACIAL TOWLETTES


Hoewel ik ten zeerste aanraad om iedere avond je makeup te verwijderen met eerst een melk/olie en dan een facewash, zijn er zo van die avonden waar je daar écht geen zin in hebt..
Als ik midden in de nacht binnen kom strompelen van het beste feestje ooit, dan ben ik al trots op mezelf dat ik nog naar een cleansingdoekje grijp.

Ik had hoge verwachtingen van deze doekjes; vooral omdat ze claimen om op een zachtaardige manier makeup te verwijderen en ik veel producten van Yes To heb waar ik heel erg tevreden over ben. De eerste keer dat ik deze doekjes gebruikte, viel me op hoe vochtig deze waren! Vaak heb ik het probleem dat ik met 1 doekje niet heel mijn gezicht schoon krijg, en dat was hier geen probleem.

En toen... wilde ik mijn oogmakeup verwijderen. En dat was geen goed plan; het brandde niet een beetje, maar veel. Achteraf gezien was dit mijn eigen schuld, want op de achterkant van de verpakking staat duidelijk "avoid contact with eyes". Slimme zet van mij.

Het voordeel van een cleansingdoekje is in mijn mening dat je in één snelle stap je makeup kan verwijderen; maar als ik mijn mascara en oogschaduw hier niet mee kan verwijderen, heeft dit doekje niet zo veel zin voor mij. Ook voelde ik een zeer lichte branding op mijn gezicht zelf, al moet ik er wel bij zeggen dat ik dan ook wel een zeer gevoelige huid heb

Deze doekjes doen goed hun werk om je gezicht schoon te maken, maar omdat dit voor mij persoonlijk niet voeldoende is, zou ik deze doekjes niet meer opnieuw kopen.

Je kan deze doekjes kopen op www.beautybay.com waar je €2,30 betaalt voor 10 doekjes, en €4,30 voor 30 doekjes.

2 opmerkingen:

  1. ieh, jammer zeg! Probeer eens een micellair water en dan op zo'n groot, ovale wattenschijfje. Haalt je make-up eraf en brandt niet gelijk je hele gezicht incl. oogbollen weg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb nog niet vaak micellair water geprobeerd, goede tip!

      Verwijderen