augustus 26, 2014

REVLON COLORBURST BALM STAIN

Vandaag review ik de Colorburst Balm Stain van Revlon, een groot lippenpotlood dat je lippen niet alleen voor een kortere periode kleurt, maar ook staint.
Bij het aanbrengen van het potlood voelde ik meteen een lichte tinteling op mijn lippen, die je vaak voelt bij lipplumpers. Ik heb sowieso niet de kleinste lippen in de wereld, maar ik vind ze toch net iets voller overkomen. De tinteling is trouwens absoluut niet storend of pijnlijk.De stain brengt heel makkelijk en egaal aan, en ziet er heel fris en verzorgd uit. Hij is niet mat, maar heeft een mooie, gezonde glans. En de kleur. Ik vind de kleur echt geweldig. Ik kan deze het beste omschrijven als een roze-bruine tint, die me enorm veel zin doet krijgen in de herfst.De kleur blijft ook nog eens belachelijk goed zitten. Na een uur of 5 is alle glans verdwenen (inclusief vele drankjes en middageten), maar zit de kleur nog mooi op zijn plek. Op dat moment vind ik het zelf prettig om bij te stiften, maar echt nodig is het niet. Ook later in de avond vervaagt de kleur op een geleidelijke manier, en lijkt het niet alsof je een vreselijk overdreven lipliner op hebt, die je dan bent vergeten in te kleuren (wat 20 jaar geleden wel helemaal hip was).Ik ben echt heel erg enthousiast over dit product, en dan kom ik ook meteen tot het grote nadeel. Op dit moment is de Balm Stain niet in België te koop. Ik kocht hem in Frankrijk bijMonoprix voor €10.99, maar je kan hem ook op Amazon vinden.

Ik hoop echt héél hard dat er eindelijk eens wat meer Revlon producten in de Belgische winkels komen te liggen (o.a. bij Inno kan je Revlon vinden), want ik vind de kleur, substantie en houdbaarheid van deze Balm Stain geweldig.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, het product ziet er heel erg goed uit! De kleur is ook echt prachtig, en als die dan nog eens 5u blijft zitten. Moet ik ook aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren!

   Verwijderen
 2. Deze colorburst balm stain wil ik zelf ook heel graag een keer proberen! Hoe heet de kleur die jij hebt? Ik volg je nu op bloglovin want ik vind je blog erg leuk om te lezen (en ben zelf ook van België, hihi.) Wil jij mij helpen om de 150 bloglovin volgers te halen?

  BeantwoordenVerwijderen