augustus 29, 2014

MAYBELINNE BABYLIPS - PINK PUNCH & CHERRY ME


Nu het kouder wordt begin ik er weer last van te krijgen: droge lippen. Mijn nachtmerrie van het najaar.
Maar niet alleen van het najaar. Deze zomer werkte ik als student bij Makro. Op het moment dat ik binnenstapte barstte mijn lippen bij wijze van spreken al meteen open; droogste.lucht.ooit. En ik had net deze Babylips gekocht, dus die gingen mee in de zak van mijn uniform.Ik ga meteen met de deur in huis vallen: voor de rest van de maand waren mijn lippen zacht en gehydrateerd. Omdat deze balsems een kleurtje hebben, heb ik wel voor het eerste gebruik voor het slapen gaan een dikke laag vaseline (of een andere lippenbalsem) op mijn lippen gesmeerd en de ochtend daarna zachtjes gescrubd, zodat velletjes niet extra opvielen. Maar vanaf dat ik de Babylips iedere dag gebruikte, leek het alsof er nooit iets met mijn lippen gebeurd was (en ze waren hard toegetakeld).

Links: Cherry Me                  Rechts: Pink Punch


Pink Punch

Ik vind deze kleur echt geweldig! Het is een koude, barbieroze tint die ik heel gewaagd vind staan, hij valt lekker op! Het is een vrij opake kleur, maar dekt niet volledig egaal. Ik breng deze kleur dan ook liever aan met een spiegeltje.


Cherry Me

Deze lippenbalsem is qua kleur transparanter dan de roze variantie. Ik vind dit niet echt een nadeel, omdat je deze kleur sneller op je lippen kan gooien. Ik vind deze licht rode kleur heel lief en verzorgd staan.

Ik gebruik zelf liever de rode variant, omdat ik deze makkelijker in gebruik vind. Anderzijds vind ik de roze kleur echt heel graaf; deze keuze hangt dan ook echt af van wat je naar op zoek bent.

Je kan deze Babylips kopen voor €3.69 bij Kruidvat.

12 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik hoop dat ze snel wat meer kleurtjes uitbrengen!

   Verwijderen
 2. prachtige kleurtjes, staan je heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie revieuw! Ik heb Cherry Me, ik ben er dol op. Het maakt je lippen zo zacht en je hebt er nog eens een leuk kleurtje bovenop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ze beiden ook heel graag, hoop dat er nog meerderen gaan uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleurtjes! Ik vind de Babylips ook erg fijn in gebruik:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit vind ik zulke fijne producten! <3

  BeantwoordenVerwijderen