augustus 18, 2014

FREEMAN FACIAL CREAMY SCRUB


Vandaag review ik de Facial Creamy Scrub Apricot van Freeman (een hele mond vol). Ik probeer één keer per week mijn gezicht een goede scrubbeurt te geven, en de laatste jaren is dit mijn favoriet.

De huid van mijn gezicht is heel gevoelig, en vaak ziet mijn gezicht er dan ook vuurrood uit als ik heb gescrubd, wat nu niet meteen een look is waar ik voor wil gaan.

Wat Freeman zelf over de scrub zegt:

"A satisfying scrub that won't scratch your skin! Finely ground Walnut Shell powder gently   works over rough spots, smoothing and resurfacing skin while Apricot and vitamins C and E   promote healthy cell renewal. Perfect for all skin types." 

Ik zweer dat dit geen vogeluitwerpselen zijn.

Deze scrub laat mijn huid superzacht achter zonder de bijhorende rode kleur. De scrubdeeltjes zijn grof genoeg om goed te kunnen scrubben, maar scrubben ook weer niet té hard. De scrub heeft een creme-achtige substansie en ik merk dat er na het scrubben een verzorgend laagje op mijn gezicht achterblijft. Dit vind ik op zich wel fijn, maar houdt er rekening mee dat als je hierna nog een zelfbruiner wil gebruiken, je dan eerst nog even je gezicht wast.


De scrubt ruikt lekker, en je ruikt er zeker de abrikoos in terug. Wat ik een zeer groot pluspunt vind, is dat Freeman niet op dieren test. In een tube zit 150 ml, en hier doe je echt heel erg lang mee. Ik raad deze scrub aan iedereen aan, en hij is nog eens betaalbaar ook!


Ik heb deze scrub gekocht bij Kruidvat voor ongeveer €4 (vaak zijn er ook acties op de Freeman producten, houdt deze in de gaten!).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen