augustus 01, 2014

ECOTOOLS DOMED BRONZER

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12805671/?claim=awvcrhquhan">Follow my blog with Bloglovin</a>
Bronzer. Over de jaren heb ik mijn mening over bronzer aangepast; hoewel ik er vaak genoeg heb uitgezien alsof ik 2 strepen modder op mijn gezicht had gesmeerd, is bronzer voor mij ondertussen een holy grail.
Je ziet er plots 2 kilo lichter uit én hebt net 2 weken Ibiza achter de rug. Dit is dus met andere woorden een win-win-win (ja, 3 x) situatie: geen dieet, geen gat in de portemonnee en beter voor je huid.
Vandaag geef ik mijn mening over de Ecotools Domed Bronzer. Wat ik niet zo goed snap is het 'complete coverage' statement. Misschien ligt het aan mij, maar ik heb meestal geen zin in full coverage bronzer op mijn gezicht. Ook wordt gezegd dat de verpakking waarin de kwast komt herbruikbaar is. Hoewel ik dit een leuk idee vind, is het naar mijn mening redelijk moeilijk om de kwast hier op een deftige manier in en uit te krijgen, en heb ik deze dan ook maar weggegooid.

Eerst en vooral moet gezegd worden hoe ZACHT deze kwast is. Ik heb deze kwast al een aantal maanden in mijn bezit, en gebruik hem zeker een aantal keer per week. Ik gebruik heb vooral om na het contouren van mijn jukbeenderen (wat ik met een fijnere kwast doe) alles mooi te blenden. De kwast is ovaalvormig, en hij blendt alles mooi uit zonder de bronzer over mijn gehele gezicht te verspreiden. Ook kan hij gebruikt worden voor een overall sunkissed look, of voor het contouren van het voorhoofd. 


Ik kan eigenlijk niets slecht over deze borstel zeggen, en hoewel het niet de meest unieke borstel in de wereld is, gebruik ik hem met veel plezier in mij dagelijkse routine!

Ik kocht deze kwast op www.iherb.com waar hij $9,99 kost (houdt wel rekening met verzendingskosten en douanekosten!).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen